VESTE SOC IN POLITICA ROMANEASCA

\"\"

Veste soc in politica romaneasca.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat astazi ca o serie de oameni politici de marca au incalcat legile privind incompatibilităţile, nu au cum sa isi justifice averile sau au comis fals in acte.

Oamenii politici acuzati de ANI sunt : Florin Popescu (Partidul Democrat Liberal), Theodor Stolojan (Partidul Democrat Liberal), Klaus Iohannis (Partidul National Liberal), Aristotel Cancescu (Partidul National Liberal), Marian Vanghelie (Partidul Social Democrat) si Nicusor Constantinescu (Partidul Social Democrat).

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este acuzat de incompatibilitate. Acesta ar fi detinut in acelasi timp functia de presedinte al CJ Constanta si cea de reprezentant in cadrul SC Raja SA.

Klaus Iohannis, primul Sibiului, este acuzat de acelasi lucru, incompatibilitate. Pe langa functia de primar acesta ar mai fi fost si reprezentant al primariei in cadrul S.C. APA CANAL S.A. Sibiu si S.C. PIEŢE S.A .

Marian  Vanghelie este acuzat de ANI ca nu poate justifica o suma de bani, mai precis 180 000 de euro.

Theodor Stolojan este acuzat de fals in acte, mai precis nu si-ar fi declarat actiunil pe care te detine la Transgaz.

 Florin Popescu este acuzat de Agentie pentru incompatibilitate, deoarece ar fi semnant contracte pentru o companie la care detinea actiuni din postura de presedinte al CJ Dambovita.